2331 200 048

Dell UltraSharp U2412M

130.00
Σύντομη Περιγραφή:
  Εξαιρετική απόδοση, όπως και αν τη βλέπετε Απολαύστε απόδοση ευρείας οθόνης, όπως και αν τη θέλετε. Με οθόνη 24" 16:10, τεχνολογία IPS και οπισθοφωτισμό LED, η U2412M παρέχει εξαιρετική προβολή καθώς και μοναδική προσαρμοσιμότητα, ώστε να ταιριάζει σε κάθε στυλ.  ...
U2412M
Σε Απόθεμα
+

 

Εξαιρετική απόδοση, όπως και αν τη βλέπετε

Απολαύστε απόδοση ευρείας οθόνης, όπως και αν τη θέλετε. Με οθόνη 24" 16:10, τεχνολογία IPS και οπισθοφωτισμό LED, η U2412M παρέχει εξαιρετική προβολή καθώς και μοναδική προσαρμοσιμότητα, ώστε να ταιριάζει σε κάθε στυλ.

 

Κοιτάξτε την άφοβα.

Είτε χρησιμοποιείται στην εργασία είτε για ψυχαγωγία, η οθόνη Dell UltraSharp™ U2412M παρέχει απαράμιλλη εμπειρία προβολής.

• Εξαιρετική καθαρότητα: Απολαύστε ζωντανά γραφικά στην τεράστια οθόνη 24" (61 εκ.) με οπισθοφωτισμό LED και ιδιαίτερα ευκρινή ανάλυση 1.920 x 1.200 με λόγο διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:10, για να εκμεταλλεύεστε πλήρως την οθόνη ακόμη κι όταν οι προσαρμοσμένες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε υποστηρίζουν διαφορετική ανάλυση.
• Ομαλή αντίθεση: Ετοιμαστείτε για προβολή χωρίς θόλωμα με υψηλό λόγο δυναμικής αντίθεσης 2.000.000:1 (τυπικό) και τυπικό χρόνο απόκρισης 8 ms overdrive gray-to-gray, που εξασφαλίζει ευκρινείς και πεντακάθαρες εικόνες χωρίς είδωλα.
• Ζωηρά χρώματα: Απολαύστε ένα εντυπωσιακό εύρος πλούσιων, εντυπωσιακών και ρεαλιστικών χρωμάτων, χάρη στην τεχνολογία IPS, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σταθερότητα χρωμάτων σε ευρείες γωνίες προβολής και ευρεία χρωματική γκάμα στο 82% (τυπική). 

Οθόνη Dell U2412M – Η δική σας οθόνη, το δικό σας στυλ

Η δική σας οθόνη, το δικό σας στυλ

Διαθέτοντας μοναδική ευελιξία και δυνατότητα προσαρμογής, η οθόνη U2412M μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει με το χώρο εργασίας σας και να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις προβολής σας, ενώ με την ευρεία γωνία προβολής της παρέχει δυνατότητα θέασης από σχεδόν οποιαδήποτε θέση.

Δυνατότητα προσαρμογής ύψους: Ανασηκώστε ή χαμηλώστε την οθόνη U2412M για να ταιριάζει με το χώρο εργασίας και το προσωπικό σας στυλ, καθώς διαθέτει περιθώριο προσαρμογής ύψους 115 mm.

Ευέλικτη συνδεσιμότητα: Συνδέστε πληκτρολόγιο, ποντίκι και άλλα περιφερειακά μέσω των θυρών USB, DisplayPort και DVI, που παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας κατά την προβολή περιεχομένου HD.

Μέγιστη ευελιξία: Τοποθετήστε την οθόνη σας ακριβώς όπως τη θέλετε, αξιοποιώντας χαρακτηριστικά που ενισχύουν την άνεσή σας, όπως τη ρύθμιση κλίσης, περιστροφής και προσανατολισμού. Η τεχνολογία IPS (In-Plane Switching) σάς επιτρέπει να εξασφαλίζετε εξαιρετική θέαση από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.

Εξαιρετική προσαρμοσιμότητα: Αυξήστε ή μειώστε τη θερμότητα των χρωμάτων ανάλογα με την προτίμησή σας, χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό θερμοκρασίας χρωμάτων. Ακόμη, με τη Λειτουργία κειμένου ρυθμίζεται αυτόματα η φωτεινότητα της οθόνης στα 150 nit, που είναι ιδανική για την ανάγνωση κειμένου.

Σχεδιασμένη με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Εκτός από το χώρο εργασίας σας, επωφελείται και το περιβάλλον από τη U2412M.

Οθόνη Dell U2414M UltraSharp

Περιβαλλοντική συμμόρφωση: 
Η U2412M διαθέτει πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ENERGY STAR® 7, EPEAT Gold και TCO Certified Displays 7 και συμμορφώνεται με τα CECP και CEL.

Οθόνη Dell U2414M UltraSharp

Διαχείριση ενέργειας: 
Η λειτουργία PowerNap1 σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα της οθόνης ή να τη ρυθμίσετε έτσι ώστε να μεταβαίνει σε κατάσταση αδράνειας για να εξοικονομείτε ενέργεια, ενώ το λογισμικό Dynamic dimming2 μειώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης όταν η εικόνα που εμφανίζεται περιλαμβάνει μεγάλες φωτεινές και λευκές περιοχές. Ακόμη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το δείκτη κατανάλωσης ενέργειας για να βλέπετε την κατανάλωση ενέργειας της οθόνης U2412M. 
 

Οθόνη Dell U2414M UltraSharpΥπεύθυνη κατασκευή
Η U2412M κατασκευάζεται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, με οθόνη LED χωρίς αρσενικό και υδράργυρο και φύλλα χωρίς αλογόνο στις πλακέτες των κυκλωμάτων, ενώ έχει σχεδιαστεί για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από μια συμβατική οθόνη.

 

Peace of mind – guaranteed

Get the most out of reliable performance and efficient design from the world’s top monitor brand.

The No. 1 Monitor Brand

The No. 1 Monitor Brand

Enjoy peace of mind with unmatched reliability from the makers of the number 1 monitor brand worldwide3.

Premium Panel Guarantee

Premium Panel Guarantee

The Dell Premium Panel Guarantee allows a free panel replacement during the Limited Hardware Warranty period even if only one bright pixel is found.

Advanced Exchange Service

Advanced Exchange Service

Relax knowing that your Dell monitor comes with Advanced Exchange Service4 which is included as part of our standard 3-Year Limited Hardware Warranty5. You can also upgrade to ProSupport for 24x7 tech support for help with set-up, troubleshooting and more, plus Advanced Exchange with next business day monitor replacement6.

 

Τεχνικές προδιαγραφές

Οθόνη

 • Diagonal Viewable Size:
  24" (60.96 cm) viewable area

  Aspect Ratio 
  Widescreen (16:10)

  Panel Type, Surface: 
  IPS (In-Plane Switching), anti glare with hard coat 3H

  Optimal Resolution: 
  1920 x 1200 at 60 Hz

  Contrast Ratio: 
  1000 : 1 (typical)

  Dynamic Contrast Ratio: 
  2 million:1 (Max)

  Brightness: 
  300 cd/m2 (typical)

  Response Time: 
  8ms (gray to gray) Typical
  Max Viewing Angle (vertical/horizontal) 
  178º / 178º 

  Color Support: 
  16.7 million colors

  Color Gamut 
  82% (CIE 1976)

  Pixel Pitch: 
  0.27 mm

  Device Type: 
  Widescreen Flat Panel Display

Συνδεσιμότητα

 • 1 Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP
  1 DisplayPort(DP)
  1 Video Graphics Array (VGA)
  1 USB 2.0 upstream port
  4 USB 2.0 downstream ports
  DC power connector for Dell Soundbar
Κατασκευαστής :
DELL

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Οι πελάτες αγόρασαν επίσης

Δημοφιλή προϊόντα